KONTAKT 2018-08-31T17:48:13+00:00
Michael Larsen
Michael Larsen Partner / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 20614960
Michael er partner og direktør i ALLIANC Marketing Group, med primær funktion i ALLIANC Sponsorship og ALLIANC Event. Michael har 20 års erfaring indenfor sportmarketing, sponsorsalg og -rådgivning. Han har tidligere arbejdet som projekt- og salgschef hos Dansk Boldspil-Union (DBU), og har bl.a. været ansvarlig for sponsorater og partnerskaber i forbindelse med Landsholdet, DBU Pokalen og meget mere.
Michael har en AU i ledelse og en IAA diplomuddannelse i marketing.
Jesper Larsen
Jesper LarsenPartner / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 60131322
Jesper er partner og direktør hos ALLIANC Marketing Group, og arbejder primært med opgaver i ALLIANC Sponsorship’s regi. Jesper har flere års erfaring som formidler mellem sport og sponsorer.
Han har en fortid som professionel badmintonspiller, og vandt guld i herredouble ved Europamesterskabet i 2000.
Jesper har en bachelor i idræt.
Morten Bjørn Mortensen
Morten Bjørn MortensenSalgschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 25972545
Morten er Salgschef hos ALLIANC Marketing Group, hvor han er med til at sikre, at kunderne får den optimale rådgivning ud fra kundens målgruppe, marketingbudget og ambitionsniveau. Han har tidligere arbejdet hos et af Danmarks største mediehuse, hvor han var Head of New Business, og så har han været salgs- og marketingdirektør for et rejsebureau, samt salgschef for en speditionsvirksomhed. Mortens mangeårige erfaring med salg, marketing og kundekontakt har gjort, at han har et naturligt blik for altid at have kunden i centrum.
Carsten Hjøllund
Carsten HjøllundAdministrationschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 30227858
Carsten er administrationschef hos ALLIANC Marketing Group, og binder trådene sammen på kontoret. Carsten har en bred erfaring fra sportens verden, bl.a. med ansættelse hos Sport Event Denmark og senest hos Sport One Danmark, som er DIF og Team Danmarks Olympiske partnerselskab.
Han er oprindeligt uddannet indenfor detailhandelen, og har taget uddannelsen til serviceøkonom i sportsmanagement.

LÆS MERE OM ALLIANC SPONSORSHIP HER:

HVILKE OPGAVER LØSER VI?
HVORDAN SKABER VI VÆRDI?
HVORDAN ARBEJDER VI?
HVAD KOSTER VI