MEDARBEJDERE 2018-08-31T17:46:55+00:00
Michael Larsen
Michael LarsenPartner / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 20614960
Michael er partner og direktør i ALLIANC Marketing Group, med primær funktion i ALLIANC Sponsorship og ALLIANC Event. Michael har 20 års erfaring indenfor sportmarketing, sponsorsalg og -rådgivning. Han har tidligere arbejdet som projekt- og salgschef hos Dansk Boldspil-Union (DBU), og har bl.a. været ansvarlig for sponsorater og partnerskaber i forbindelse med Landsholdet, DBU Pokalen og meget mere.
Michael har en AU i ledelse og en IAA diplomuddannelse i marketing.
Jesper Larsen
Jesper LarsenPartner / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 60131322
Jesper er partner og direktør hos ALLIANC Marketing Group, og arbejder primært med opgaver i ALLIANC Sponsorship’s regi. Jesper har flere års erfaring som formidler mellem sport og sponsorer.
Han har en fortid som professionel badmintonspiller, og vandt guld i herredouble ved Europamesterskabet i 2000.
Jesper har en bachelor i idræt.
Morten Bjørn Mortensen
Morten Bjørn MortensenSalgschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 25972545
Morten er Salgschef hos ALLIANC Marketing Group, hvor han er med til at sikre, at kunderne får den optimale rådgivning ud fra kundens målgruppe, marketingbudget og ambitionsniveau. Han har tidligere arbejdet hos et af Danmarks største mediehuse, hvor han var Head of New Business, og så har han været salgs- og marketingdirektør for et rejsebureau, samt salgschef for en speditionsvirksomhed. Mortens mangeårige erfaring med salg, marketing og kundekontakt har gjort, at han har et naturligt blik for altid at have kunden i centrum.
Christian Arleth
Christian ArlethKreativ Direktør & Partner / ALLIANC Media // Tlf. 22962255
Christian er kreativ direktør og partner i ALLIANC Media. I tæt samspil med vores kunder sørger Christian for, at udarbejde og eksekvere den gode idé og få maksimal værdi ud af marketingkampagnerne.

Christian har tidligere arbejdet som marketingchef i en større lånevirksomhed i Danmark, og kender derfor selv til de daglige udfordringer man sidder med som ansvarlig for en virksomheds markedsføring – lige fra den strategiske planlægning til selv at være hands-on på kampagnerne ned til mindste detalje.

Christian er uddannet Cand.merc.int i Intercultural Management fra Handelshøjskolen i København.

Henrik Løndal
Henrik LøndalProjektleder & Partner / ALLIANC Event // Tlf. 61332043
Henrik er projektleder og Partner i ALLIANC Event, med ansvar for konceptudvikling, planlægning og praktisk afvikling af 3F Bold i samarbejde med 3F. Henrik har mange års erfaring fra såvel sport som idræt med tidligere ansættelser som idrætskonsulent, afvikler af events for bl.a. DBU og administrativt arbejde i fodboldklubber.

Henrik har en bachelor i idræt.

Allan Gundsø Hansen
Allan Gundsø HansenProjektkonsulent / ALLIANC Event // Tlf. 30231231
Allan er projektkonsulent i ALLIANC Event, og primært tilknyttet firmafodbolds-turneringen 3F Bold som ALLIANC Event drifter og afvikler.
Carsten Hjøllund
Carsten HjøllundAdministrationschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 30227858
Carsten er administrationschef hos ALLIANC Marketing Group, og binder trådene sammen på kontoret. Carsten har en bred erfaring fra sportens verden, bl.a. med ansættelse hos Sport Event Denmark og senest hos Sport One Danmark, som er DIF og Team Danmarks Olympiske partnerselskab.
Han er oprindeligt uddannet indenfor detailhandelen, og har taget uddannelsen til serviceøkonom i sportsmanagement.

LÆS MERE OM ALLIANC MARKETING GROUP HER:

OM ALLIANC MARKETING GROUP
MISSION & VÆRDIER
VIRKSOMHEDSSTRUKTUR