TV-ANNONCERING 2018-06-26T09:16:25+00:00
Loading...

Hvis I skal bredt ud med jeres budskab, er TV stadig et medie, der ikke er til at komme udenom. Til trods for, at TV-netværkene i disse år kæmper for at kunne få fat i de helt unge målgrupper, er TV stadig det absolut stærkeste massemedie i forhold til at få jeres budskab massivt ud – og på en måde, der skaber troværdighed omkring jeres brand eller virksomhed.

Derfor koster TV-annoncering også mere end mange andre kanaler, hvorfor det er vigtigt at I får forhandlet de absolut bedste priser. Vores team har mange års erfaring med indkøb på TV – nogle af os har endda arbejdet på TV-netværkenes side af forhandlingsbordet, så vi ved, hvad tingene kan og skal koste. Derfor sikrer vi jer, at I får de lavest mulige priser og dermed mest værdi ud af jeres budget.

Vi ligger i tæt kontakt til alle de store TV-netværk i Danmark, og ud fra jeres målsætning, budget og målgruppe kigger vi på, om TV vil være en god idé for jer som annonceringsplatform. Tøv derfor ikke med at tage fat i os om en snak om mulighederne.

Vi kan også hjælpe jer med produktionen af jeres TV-spot.

LÆS MERE OM ALLIANC MEDIA HER:

OM ALLIANC MEDIA
RADIO-ANNONCERING
OUTDOOR-ANNONCERING
DISPLAY-ANNONCERING