OUTDOOR-ANNONCERING 2018-06-26T09:22:17+00:00
Loading...

Outdoor-annoncering dækker over al den form for annoncering, du ser uden for hjemmets fire vægge. Det kan være alt fra busser, billboards, plakater, taxareklamer, LED-skærme strategisk placeret på steder med meget trafik m.m.

Med outdoor-reklamer kan brands og virksomheder nå ud til forbrugerne på en kreativ og synlig måde. Hvor man kan slukke for mange andre medier, er det svært at komme uden om en outdoorreklame. Placeringen af denne slags reklamer er naturligvis altafgørende for, om I får succes med indsatsen. Derfor skal man tænke nøje over, hvor ens målgruppe bevæger sig, og hvordan man får leveret sit budskab på en synlig og appetitlig måde. Effekten og rækkevidden for outdoor-annoncering kan være stor, især i samspil med andre medieindsatser.

Vi samarbejder med de største udbydere at outdoor-placeringer i Danmark. Tænker I, at outdoor kunne være noget for jer, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi kan også hjælpe jer med selve produktionen af materialet til outdoor-annonceringen.

LÆS MERE OM ALLIANC MEDIA HER:

OM ALLIANC MEDIA
TV-ANNONCERING
RADIO-ANNONCERING
DISPLAY-ANNONCERING