KONTAKT 2018-05-18T15:07:07+00:00
Christian Arleth
Christian ArlethKreativ Direktør & Partner / ALLIANC Media // Tlf. 22962255
Christian er kreativ direktør og partner i ALLIANC Media. I tæt samspil med vores kunder sørger Christian for, at udarbejde og eksekvere den gode idé og få maksimal værdi ud af marketingkampagnerne.

Christian har tidligere arbejdet som marketingchef i en større lånevirksomhed i Danmark, og kender derfor selv til de daglige udfordringer man sidder med som ansvarlig for en virksomheds markedsføring – lige fra den strategiske planlægning til selv at være hands-on på kampagnerne ned til mindste detalje.

Christian er uddannet Cand.merc.int i Intercultural Management fra Handelshøjskolen i København.

Morten Bjørn Mortensen
Morten Bjørn MortensenSalgschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 25972545
Morten er Salgschef hos ALLIANC Marketing Group, hvor han er med til at sikre, at kunderne får den optimale rådgivning ud fra kundens målgruppe, marketingbudget og ambitionsniveau. Han har tidligere arbejdet hos et af Danmarks største mediehuse, hvor han var Head of New Business, og så har han været salgs- og marketingdirektør for et rejsebureau, samt salgschef for en speditionsvirksomhed. Mortens mangeårige erfaring med salg, marketing og kundekontakt har gjort, at han har et naturligt blik for altid at have kunden i centrum.

LÆS MERE OM ALLIANC MEDIA HER:

TV-ANNONCERING
RADIO-ANNONCERING
OUTDOOR-ANNONCERING
DISPLAY-ANNONCERING