ALLIANC MEDIA 2018-08-29T09:43:47+00:00
Loading...

ALLIANC MEDIA ER ET RÅDGIVENDE OG KREATIVT MEDIEBUREAU. VI TILBYDER:

  • Rådgivning omkring valg af marketingplatforme

  • Forhandling og indkøb af medieplads

  • Kreativ sparring / koncept- og idéudvikling

  • Produktion af reklamer til TV, radio, onlinebannere m.v.

Hellere lille og vågen end stor og doven! Vi er et mindre, men kraftfuldt bureau, der sætter en ære i, at skabe den højst mulige værdi for vores kunder. Vi sørger altid for at rådgive dig om valg af medieplatforme ud fra hvad vi mener, skaffer din virksomhed de bedste resultater ud fra jeres målsætning og budget. Vi sørger altid for at skaffe dig som kunde den bedst mulige pris hos medieudbyderne. Vores kernemedarbejdere har arbejdet på stort set alle ”sider af bordet”, dvs. vi både har erfaring med at arbejde hos større mediebureauer, hos TV-netværk, og også som den marketingansvarlige, der har ansvaret for at få størst mulig effekt ud af marketingbudgettet. Vi ved, hvordan vi forhandler de bedste priser for dig som kunde, og kender samtidig til mange af de marketingmæssige udfordringer du som marketingansvarlig sidder med til hverdag.

Vi er især stærke inden for:

TV-annoncering
Radio-annoncering
Outdoor-annoncering
Display-annoncering

TRANSPARENT PRISMODEL

Vores mission er at skabe mere gennemsigtighed i bureaubranchen. Vi har selv oplevet som kunder hos større mediebureauer, hvordan det kan være svært at få at vide, hvad éns marketingkroner helt præcist bliver brugt på. Hos Allianc Media er der fuld transparens omkring hvordan og hvor meget vi tjener på det stykke arbejde, du hyrer os ind til at udføre. Det synes vi ganske enkelt er helt fair, da det trods alt er din virksomheds penge vi arbejder med.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring hvad vi kan gøre for jer? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne.