KONTAKT 2018-08-31T17:49:06+00:00
Michael Larsen
Michael LarsenPartner / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 20614960
Michael er partner og direktør i ALLIANC Marketing Group, med primær funktion i ALLIANC Sponsorship og ALLIANC Event. Michael har 20 års erfaring indenfor sportmarketing, sponsorsalg og -rådgivning. Han har tidligere arbejdet som projekt- og salgschef hos Dansk Boldspil-Union (DBU), og har bl.a. været ansvarlig for sponsorater og partnerskaber i forbindelse med Landsholdet, DBU Pokalen og meget mere.
Michael har en AU i ledelse og en IAA diplomuddannelse i marketing.
Henrik Løndal
Henrik LøndalProjektleder & Partner / ALLIANC Event // Tlf. 61332043
Henrik er projektleder og partner i ALLIANC Event, med ansvar for konceptudvikling, planlægning og praktisk afvikling af 3F Bold i samarbejde med 3F. Henrik har mange års erfaring fra såvel sport som idræt med tidligere ansættelser som idrætskonsulent, afvikler af events for bl.a. DBU og administrativt arbejde i fodboldklubber.

Henrik har en bachelor i idræt.

Morten Bjørn Mortensen
Morten Bjørn MortensenSalgschef / ALLIANC Marketing Group // Tlf. 25972545
Morten er Salgschef hos ALLIANC Marketing Group, hvor han er med til at sikre, at kunderne får den optimale rådgivning ud fra kundens målgruppe, marketingbudget og ambitionsniveau. Han har tidligere arbejdet hos et af Danmarks største mediehuse, hvor han var Head of New Business, og så har han været salgs- og marketingdirektør for et rejsebureau, samt salgschef for en speditionsvirksomhed. Mortens mangeårige erfaring med salg, marketing og kundekontakt har gjort, at han har et naturligt blik for altid at have kunden i centrum.
Allan Gundsø Hansen
Allan Gundsø HansenProjektkonsulent / ALLIANC Event // Tlf. 30231231
Allan er projektkonsulent i ALLIANC Event, og primært tilknyttet firmafodbolds-turneringen 3F Bold som ALLIANC Event drifter og afvikler.

LÆS MERE OM ALLIANC EVENT HER:

OM ALLIANC EVENT
BRAND-AKTIVERING
EVENTS
CENTERAKTIVITETER